Slide 1 slide 2 Slide 3
Kakelbont Kinderpraktijk
Kakelbont Kinderpraktijk is een overkoepelende naam voor verschillende eerstelijns praktijken onder één dak. Wij bieden paramedische zorg  aan kinderen in Bergen op Zoom en omgeving. Bij Kakelbont Kinderpraktijk werken kinderfysiotherapeuten, een kinderergotherapeut, een logopedist en een osteopaat. Zij worden ondersteund door een administratief medewerkster. Op deze site vindt u informatie over ons zorgaanbod. Zo bieden wij onderzoek, behandeling en advies op het gebied van de motorische, zintuiglijke en spraak-taalontwikkeling van kinderen. Volg ons nu ook op facebook.

Onze zorg is kindgericht. Ons doel is de zelfstandigheid van het kind vergroten en op een optimaal niveau te brengen. Wij brengen daar waar nodig, vanuit verschillende disciplines het ontwikkelingsniveau van het kind in beeld. Zo kunnen wij inzicht geven in de mogelijkheden en beperkingen van het kind. Op basis hiervan vertalen wij de hulpvraag naar realistische behandeldoelen. In samenspraak met ouders wordt het behandelprogramma opgesteld.

 

Wij houden in het (gezamenlijk) behandelplan rekening met de belastbaarheid van het kind. Indien nodig behandelen wij ook aan huis en stemmen we de behandeltijden van verschillende therapieën op elkaar af. Belangrijk onderdeel van de behandeling is dat wij spelenderwijs proberen positieve veranderingen bij het kind te bewerkstelligen. Wij adviseren ouders en anderen die bij het kind betrokken zijn, hoe zij het kind kunnen stimuleren in zijn ontwikkeling. Als blijkt dat wij de benodigde zorg niet kunnen bieden, zoeken wij met ouders naar andere mogelijkheden. Indien andere behandelaars betrokken zijn bij het kind vindt met hen afstemming van het behandelplan plaats.

 

 

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 12:15 en 12:45 direct te bereiken op 0164-244316.
Op andere tijden kunt u op dit zelfde nummer uw boodschap inspreken. Maar uw kan ook hierboven op 'afspraak maken' klikken en uw gegevens achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Openingstijden

Wij zijn alle werkdagen geopend:

Maandag: 8:30  -  17:30
Dinsdag: 8:30  -  17:30
Woensdag: 8:30  -  17:30
Donderdag: 8:30  -  17:30
Vrijdag: 8:30  -  17:30

 

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons laten weten.
Als u later afzegt zal deze behandeling bij uzelf in rekening worden gebracht. Wij kunnen deze kosten niet in rekening brengen bij de zorgverzekeraars. Bij niet, of niet tijdig, afmelden zijn wij genoodzaakt het tarief van de behandeling rechtstreeks bij u in rekening te brengen.

 

LOGOPEDIEPRAKTIJKEN BERGEN OP ZOOM


Adres:
Logopediepraktijk Rinske Colenbrander
Bredasestraat 4
4611 CG Bergen op Zoom
Tel:
0164-244316

 

Adres:
Kakelbont Kinderpraktijk
Voormalige Melkfabriek Kamer 118
Bruinevisstraat 32
4611 HJBergen op Zoom
Tel:
0164-244316